Magali Pascal -ketju ottaa laukun

Minusta tuntuu, että on aika ottaa lämpötila huoneeseen niin sanotusti. Ymmärrän, että en henkilökohtaisesti ole sairas mustasta nahasta, ketjuista tai nastoista, koska pidin niistä menetelmästä takaisin korkeassa laitoksessa ja olen siitä lähtien ilahtunut siitä, mitä muut teistä, joille he eivät välttämättä ole juhla luontaisesta henkilökohtaisesta tyylistäsi? Oletko vielä teollisuusmallin yli?

Ja onko kyseisen kysymyksen jatkeena Magali Pascal -ketju ottaa pussin huomattavasti vai tylsää? Äänestän “mahtavaa”, mutta voin myös nähdä, missä tämä malli voi olla hieman väsynyt. Oletko vielä yli? Lisäksi jos olet ohi, mikä on uusi malli, jota tuet?

Korjaa minut, jos olen väärässä, en kuitenkaan voi pitää mielessä vielä yhden laukun, joka on verhottu ketjuilla samalla tavalla, samoin kuin pidän siitä. Ne näyttävät eräänlaisilta kukkaroidesi riipuksilta, samoin kuin ne lisäävät paljon tyyliä vaarantamatta nahkaa tai vähentämättä laukun toiminnallisuutta. Saatat kuitenkin myös väittää, että ne näyttävät tyyppisiltä kiinnitetyiltä, ​​samoin kuin välttämättä eri mieltä. Uskon vain, että “kiinnitetty” toimii tässä tapauksessa. Osta Luisa Roman kautta 592 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.