Glamourous Gucci 1921 -kokoelma Kirsikkakrokotiili kantolaukku

usein en muista minun kuin Gucci. Saan vähän asetettuna menetelmiin ja mukavaan, aivan kuten pitkä suhde. Silloin jokin kiinnittää silmäni niin hyvin kuin kaikki tunteen, kuin minulla on tuotemerkki, tulee takaisin kymmenkertaiseksi. Gucci oli pitkäaikaisella, takapolttimellani, kuten Corner, mutta paljon äskettäin se on siirtynyt takaisin mieleni eturintamaan. Ehdottomasti 1970 -luvun pussista, tähän houkuttelevaan 1921 -laukkuun, Gucci on rullalla.

Laukun muoto on jo upea, mutta sen täydentäminen kirsikkakrokotiilissa lisää kirsikan päälle. Pidän krokotiilin ihosta, samoin kuin silloin, kun ihon korkea laatu on upea, laukku tarttuu paljon enemmän. Asteikkojen ero on houkutteleva ja kirsikanväriset avustajat tarjoavat tämän Gucci -kukkaron paljon enemmän ulottuvuutta.

Kokoelma on erityinen painos juhlimaan Guccin 90 -vuotisjuhlaa ja symboloida tätä erityistä saavutusta, samoin on G.Gucci Firenze 1921 -valo kultalaatta, joka roikkuu laukusta. Yksittäisessä säädettävässä hihnassa on 8,3 ″ pudotus, samoin kuin irrotettava kantohihna 17,7 ″ pudotuksella. Gucci -estetiikkaan, laukku on valmis käsinpistoilla, tupsuilla ja bambu -yksityiskohdilla. Hanki Guccin avulla 27 000 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.