Musta vaatekaapin perusteet

Black on yksi tärkeimmistä väreistä (ymmärrän, että vaatekaapissasi on pitkäaikainen erimielisyys siitä, jos musta on tai ei ole väri). Siellä on vähän musta mekko. Musta laukku. Mustat kengät. Mustat housut. Musta kytkin. Musta teepaita. Musta takki. Epäonnistu muistaa mustan erimielisyyttä värinä ja tunnistaa, että musta on välttämätön monille vaatekaapeille. Minulla on fantastinen pieni musta puku Pradasta, joka sopii kauniisti ja on käytetty moniin tapahtumiin. Kun katsoin vaatekaapistani, tajusin kuitenkin mustien laukkujen puutteen. Minulla on perinteinen Chanel -laukku, mutta minusta puuttuu kompakti musta pidätys sekä suurempi musta käsilaukku.

En nuorta sinua, haaveilin mustasta Hermes Birkinistä viime yönä. Heräsin haluamaan yhden ja epäilin, onko minun valittava kultalaitteisto tai palladium -laitteisto, samoin kuin jos 35 cm olisi paljon parempi kuin 30. Tämä vuosi on fantastinen vuosi sijoituskappaleille ja perinteiselle birkinille värissä Se on perinteistä näyttää olevan hyvä istuvuus.

Mutta entä jotkut muut mustat kappaleet? Kompaktit kytkimet ovat fantastisia iltapusseja. Vaikka ne eivät ole muodoltaan paljon, ne tarjoavat fantastisen ilmeen ja muodoltaan kädessäsi ihannetapauksessa. Anya Hindmarch -patenttilaatikko on merkitty puoliksi ihanteelliselle ja voidaan nopeasti hyödyntää kausia kauden aikana. Sileä sekä Snappy, tämä kiiltävä Anya Hindmarch Hold on paras musta vaatekaappi välttämätön. Hanki Webin ovenhenkilö 197,50 dollarilla.

Olen rakastanut liivin ilmettä viimeaikaisena ja löysin äärimmäisen mustan liivin. Krokotiilista valmistettu Rick Owens -krokotiilin nahka liivi urheilee epäsymmetristä huippua ja V-kaula-aukkoa. Mitä tahansa tästä liivistä on ylhäällä ja jopa hieman nälkäinen, mutta pidän siitä ehdottomasti. Olen suhteellisen positiivinen, että tämä liivi näyttää typerältä monille ihmisille, mukaan lukien minä, mutta jos haluaisin käyttää tätä lausuntokappaletta, haluaisin sen. Hanki Web -ovenhenkilö 11 415 dollarilla.

Tämän kappaleen kohta, musta on tärkeä kaikille vaatekaappisi elementeille, samoin kuin krokotiililiivit eivät ole kaikille. Ai niin, samoin kuin minun on saatava musta Hermes Birkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.