Yksinomainen: Meillä on päivämäärä Mansur Gavrielin kevään 2016 Restock

alusta alkaen, Amanda ja minä olemme olleet Mansur Gavrielin suuria faneja. Tuotemerkin takana oleva duo löysi markkinaraon pussimarkkinoilta klassisilla, minimalistisilla malleilla hintapisteessä, jota on vaikea voittaa. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä tuotemerkin kanssa vuosien varrella, ja tänään meillä on yksinoikeudet tulevasta Mansur Gavriel Spring Summer 2016 Restockista.

Mansur Gavriel -pussin unelmasi napaaminen voi olla hankala, joten suunnittelu on avainasemassa; Tänään pystymme antamaan sinulle kurkistaa ostoa varten 29. maaliskuuta 2016. Samanaikaisesti tämän viestin kanssa Mansur Gavriel päivittää heidän sivustonsa kevään 2016 käsilaukkuun ja kengän tarjouksiin.

Lisäksi järjestämme live -keskustelua Pureforumissa Duon, Floriana Gavriel & Rachel Mansurin kanssa, ennen varastamista. Pysy ajan tasalla saadaksesi selville paljon lisätietoja Mansur Gavrielin kanssa, jotta voit osallistua!

Katso, mitä alla on tulossa, ja varmista, että aiot olla tietokoneen takana 29. maaliskuuta saadaksesi pussin, jota olet himoitunut! Jos etsit nykyisiä tarjouksia, tutustu Net-A-Porteriin, joka kantaa myös Mansur Gavriel -kengät ja Barney.

Laukkutyylit kevään 2016 uudelleenkäyttöön
(Tarjotaan erikokoisina, väreissä ja materiaaleissa)
Reput
Ämpäri
Ympyräpussit (uusi siluetti SS16: lle)
Crossbodys
Litteät kytkimet (uusi siluetti SS16: lle)
Laukkupussit
Kannettava tietokone
Kuukytkimet (uusi siluetti SS16: lle)
Tontti
Tilavuuskytkimet (uusi SS16: n siluetti)
Lompakot

Maharam -yhteistyön laukut ovat myös saatavana; Kapselikokoelmassa on Alexander Girardin kehittämä Maharam -materiaalit.

Kenkätiedot
Ensimmäinen kausi tarjota kenkiä
Viisi kantapääkorkeutta: litteä, 40 mm, 65 mm, 90 mm, 110 mm
Neljä tyyliä: yksi hihna, kaksoishihna, x -hihna, muuli
Värit: azzurro, musta, blu, poskipuna, brandy, tiili, cammello, koralli, flamma, sammal, luumu, rosa, kuninkaallinen, hiekka, aurinko

[Kuvia yksinoikeudella Purseblog.com: lle Mansur Gavrielin kohteliaisuus]

Leave a Reply

Your email address will not be published.