Mukauttaisitko suunnittelijapussin?

On olemassa mittaamaton määrä suunnittelijapusseja, joita tarjotaan myytävänä kaikissa toimituksissa Vaadit todennäköisesti erillistä kotia vain pitämään ne kaikki. Huolimatta käytettävissä olevien valintojen lukuisista valinnoista, ellet tuota räätälöityjä laukkuja State Hermèsiltä, ​​tulee olemaan satoja tai jopa lukemattomia ihmisiä, joilla on täsmälleen sama laukku kuin sinä ympäri maailmaa. Erityiset ohjelmapussit ovat paljon näkyvämpiä kuin muut, esimerkiksi Louis Vuitton Speedy, joka on luultavasti yksi kaikkien aikojen näkyvimmistä suunnittelijapusseista. LA: sta NYC: hen, Pariisiin Japaniin ja missä tahansa välissä voit alueella pikapussin tyylikkäiden naisten ja kaiken ikäisten kaverien aseissa. Siellä on jotain lohduttavaa, joka tuo tällaiseen historiaan juurtuneen pussin totuudesta huolimatta, että siellä on niin paljon. Sen lisäksi, että nopean ja muiden pussin suosio, jolla on samanlainen esiintyvyys, ei estä minua käyttämästä jotain, jota rakastan, ymmärrän uutuuden, että sinulla on jotain hieman erilaista.

Suuret tuotemerkit ovat ottaneet huomioon sekä paljon tarjoavat näkyvien tyylien mukauttamisvalintoja. Siellä on Guccin DIY-palvelu, Louis Vuittonin Monogrammi, Goyardin käsinmaalattu palvelu, Mansur Gavrielin käsinmaalaaminen ja muut. Nämä palvelut tarjotaan massoille, samoin kuin ne olisivat yksilöllisiä ja sellaisia ​​niin sanottavaa, jos haluat viedä sen askeleen pidemmälle, voit. Monet laukun harrastajat valitsevat DIY -reitin, samoin kuin nopea Google -selaus tuottaa tonnia tuloksia. Olipa kyse maalattuista Louis Vuitton Speedyistä, laastarista, joka ei ole koskaan tai DIY -maalattu Birkin, näyttää siltä, ​​että siellä on paljon kukkaroiden harrastajia.

Vaikka en ole varma, että olen koskaan riittänyt yrittämään DIY -räätälöintiä, tulokset, kun ne toteutetaan hyvin, ovat ärtyisiä, ainutlaatuisia ja hauskoja. Oletko koskaan uskonut DIY-ing-yhdestä suosituimmista laukkuistasi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.