Purseblog Beauty: 10 vetoomusta lahjoittaaksesi itsellesi ystävänpäivä

Real Talk: Minulla ei ole koskaan ollut todellista ystävänpäivää, ellet lasketa äitini tai galentinini. Siitä huolimatta olen aina rakastanut ystävänpäivää. Aina ottaen huomioon, että olin pieni, se on ollut yksi suosikkilomistani, eikä vain kaiken syömäni suklaan takia. Olen aina ollut uskomattoman rakkaus-y-henkilö ja rakastan kertoa ihmisille, miltä minusta tuntuu. Elämä on aivan liian lyhyt ei. Lapsena takertuin aina rakkailleni ja suihkutin heitä halauksilla ja suudelmilla. Silti kaverini eivät ole koskaan järkyttyneitä, kun saan heidät kiinni satunnaisesti vain siksi, että tarvitsen halauksen!

Minulla on taipumus hoitaa itseäni Ystävänpäivän ympärillä jollain tavalla, muodossa tai muodossa. Usein se on brunssi tyttöystävien kanssa, söpö uusi yläosa kulutettavaksi sinä viikonloppuna tai potkimiseen vetoomushoitoon. Tänä vuonna paljon enemmän kuin koskaan, olen pakkomielle valitustuotteista. Luulen, että minulla on Amanda kiittää siitä, että käännyt minut lumoavien vetoomusten tummalle puolelle! Tänä ystävänpäivänä olen pakkomielle näistä 10 tuotteesta.

La mer crème de la mer kosteuttava kerma
170 dollaria Nordstromin avulla
Olen kuullut, että nämä asiat ovat Crème de la crème valitustuotteista – nolla pun tarkoitettu! Tämä kultti -suosikki on aina tutkallani, mutta minun on oltava rehellinen, se antaa minulle vähän tarrahakkua, koska eniten olen kuluttanut vetoomuksen tuotteeseen noin 85 dollaria. Tämä olisi itselleni suurin V-päivän herkku.

Dior kynsien lakkaa Bonheurissa
28 dollaria Nordstromin avulla
Pohjimmiltaan ainoa vuodenaika, jolloin saat minut sormellani tällä värillä, on helmikuun aikana. Vakavasti, sain sen viime vuonna noin tällä kertaa, sain kynsini tehneet ystävänpäivää varten ja käytin sitten sitä ehkä yhden kerran sen jälkeen. Dior kiillotus on suosikkini, koska se kestää todella hyvin, ja se sanoo paljon, jollekulta, joka saa enimmäkseen geelimanikyyrejä!

Skinceuticals kosteuttavat B5 -geeliä
82 dollaria Skinceuticalsin avulla
Kasvoni alkoivat puhkeaa äskettäin. Kun sanon, että menetin mieleni hiukan siitä, laitan sen kevyesti, mutta 27 -vuotiaana minulla ei ole koskaan ollut vaikeuksia ihoni kanssa, joten kun se pisti minua, minäkin tein! Nauran siitä vähän nyt, koska upotautien matkan jälkeen näyttää siltä, ​​että se on matkalla takaisin normaaliin – harrastajat ylittivät. Vahvien reseptien ansiosta yhdessä talvi -ajan NY: n kanssa ihoni on kuitenkin mielettömän kuiva. Rakastin tätä kosteuttavaa geeliä saatuaan kasvohoitoa Nordstrom Spa -kylpylässä. Se on niin hinnan arvoinen, lupaan!

Liuku silkkityynyliina
79 dollaria Net-a-Porterin avulla
Olen kuullut, että silkkityynyliinalla nukkuminen on todella upeaa ihollesi, ja edellä mainitun ihoongelmien jälkeen olen katsonut kovasti kaikkea sitä, mitä syön siihen, mitä minä asetan pääni yöllä.

Chloé Eau de Parfum
105 dollaria Sephoran avulla
Takaisin kun olin tuore kasvot harjoittelija Chloen NYC -toimistossa, vietin tunteja näytekaapissa, joka oli täynnä tuoksupulloja lahjoittamista varten, ja silloin rakastuin tähän tuoksuun! 4 vuotta myöhemmin rakastan sitä edelleen ja suihkukoneen saadakseni tuoretta pulloa, kun loppuu. Se on yksi suosikeistani ja saan aina niin paljon kohteliaisuuksia, kun minulla on se.

GG Blooms Cosmetic Case
550 dollaria GUCCI: n avulla
Jos koskaan olisi aika levittää suunnittelijameikkipussilla, nyt se olisi.

Tom Ford vetoomus Soleil Blanc Eau de Parfum
230 dollaria Net-a-Porterin avulla
Minulla ei oikeastaan ​​ole loistavaa syytä haluta tätä, lukuun ottamatta sitä, että tulin 2,2 sekunnin kuluessa pyyhkäisemisestä, kun Saksin myyntitoveri kulutti minua ja lähetti ranteeni ennen kuin pystyin edes protestoida. Se tuoksuu todella hämmästyttävältä, mutta ajatus sen saamisesta antoi minulle ennen ostajien katumusta, enkä ole koskaan käynyt läpi ostoksen kanssa. Haluan silti sen. Kuka tahansa henkilö haluaa saada minulle hoitaa tätä V-päivää?

Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Lift and Student Mask
80 dollaria Sephoran avulla
Mikään ei kuulosta minusta paljon lumoavampaa kuin 24K kultamaski. En voi sanoa, että olen koskaan kokeillut tätä itse, mutta olen kuullut loistavia arvosteluja sekä kavereilta että vetovoiman toimittajilta, ja se on korkealla kokeiltujen tuotteiden luettelossa.

Tuore vetoomus sokerin sävytetty huulikäsittely
24 dollaria Nordstromin avulla
Tämä huulikäsittely on yksi suosikkini hemmottelustani! Se on kallista, kun ajattelet 24 dollarin kuluttamista huulituotteeseen, kun saat noin 10 kappaleita huumekaupasta hintaan, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Olen riippuvainen ruusun tuoksusta ja se antaa huulillesi loistavan ripauksen vaaleanpunaisesta!

Oribe kirkas blondi shampoo
46 dollaria Net-a-Porterin avulla
Oribe -shampoo voi olla syyllisin ilo. Olen todella hämmentynyt myöntääkseni, että olen viettänyt niin paljon shampoon pullossa, mutta se on todella sen arvoinen. Minulla on ollut vaaleita hiuksia koko elämäni. Aluksi luonnollinen, mutta kirkastettu värihoidoilla myöhemmin elämässäni, enkä ole koskaan löytänyt shampoota, joka sai hiukseni näyttämään uskomattoman kiiltäviltä, ​​kunnes löysin Oriben. Nämä asiat todella toimivat. Ei blondi? Rakastat Oribe Gold Lust Shampoo -tapahtumaa, jonka kauneutenitai käyttää tyypillisesti myös hiuksillani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.