Preyeforum Roundup – 8. marraskuuta

Hyvää perjantaia! On aika toiselle Predereforum Roundup -lehdelle, ja tällä viikolla meillä on paljon upeita laukkuja ja keskusteluja myymälässä. Pysähdymme Chanelin ja Célineen kautta, löysimme upeita kenkiä ja paljon muuta.

Tällä viikolla Chanelista löysimme ihanan paljastuksen Helloodianen kohteliaisuudesta, jonka upea työ kuvata tämän upea laukun yksityiskohdat olivat todellinen herkku. Kiireinen marraskuun ostama -lanka on jo täynnä upeita laukkuja, vaikka kuukausi on vasta alkanut. JCHEN815 vangitsi uuden laukkunsa toisessa loistavassa valokuvassa, Snowydew löysi uskomattoman lompakon, ja Asoyy lisäsi perheen valokuvan marraskuun paljastamiseen. Löydät lisätietoja Asoyonista tästä säikeestä. Myös sivulla Shuzbabe jakoi uudelleen julkaisun, joka oli yksinkertaisesti täydellinen. Takaamme, että löydät tällä viikolla runsaasti paljastuksia Chanelista, joka jättää sinut swooning! Ja erityinen huuto Moi et Moi Sacsille, joka otti hänen ensimmäisen Chanelinsa tällä viikolla – onnittelut!

Meidän ei tarvinnut matkustaa kaukana Chanelista löytääksemme loistavia marraskuun paljastuksia – tällä kertaa, aivan vieressä Célineissä. BPM5323: n metsästys täydellisestä ensimmäisestä Céline -laukusta on ohi, ja hänen uusi Python -kauneus oli varmasti odottamisen arvoinen. Yksi suosikkilaukkuistamme on Celine -trio, joten kun näimme tämän säikeen, tietysti hyppäsimme suoraan sisään. Kolmikko on niin yksinkertainen, terävä ja tyylikäs laukku ja näyttää upeasti Bhanana, joka jopa sisälsi meille toimintakuvan Vasiksi

Talvi 2013 -kierrossa kaikki Céline -asiantuntijamme Cotonblanc on päivittänyt meitä vilkkaasti valokuvilla lähellä ja kaukana. On hyvä asia, että luottokorttimme ovat lukon ja avaimen alla, koska jotkut upeita pusseja, käyttövalmiita ja tällaisia ​​lisävarusteita kutsuvat nimiämme jokaisesta sivulta!

Kauneusbaarissa nautimme aina kurkistamisesta viimeaikaisten ostoskankaan. Tällä viikolla oli paljon nähtävää, kun monet jäsenet tekivät suuria ostoja suosikki tuotemerkeistään. Beauty K Addict asui nimensä Chanel -tiskillä – paljon hänen takareforum -kavereidensa iloksi -, kun taas Lena186: n Givenchyn matkapaletti laskeutui suoraan ostoslistallemme tämän paljastuksen jälkeen. Ja jos rakastat l’occitanea yhtä paljon kuin me, rakastat tätä ryhmäkuvaa Samantha S: ltä – mikä upea kuljetus!

Liityimme myös Funiin syksyllä Pumpkkingdon -lahjavaihtolanka, joka on täynnä luovia paljastuksia, jotta päiväsi todella kirkastaisi. Therenin Raok (satunnainen ystävällisyys) Buddy löysi makean paikan lisäämällä karkkeja laatikossaan oleviin kauneustuotteisiin, vain yksi monista makeista paketeista, jotka ovat matkustaneet tämän hauskanvaihdon jäsenille.

Aivan ylöspäin loistavalla meikkivaikutuksella, loistava kenkähankinta tekee ehdottomasti luettelon erittäin tyydyttävistä ostoista. Tällä viikolla lasin tohvelista löysimme Manolo Blahnik -langan leijuvan luettelon yläosasta, ja ei ihme! CEC.LV4EVA lopetti liikenteen näiden upeajen Campariksen kanssa, ja Twosmallwondersin kokoelmavalokuva oli ilo nähdä! Älä missaa Demicouture -violetti mokkanahkakaunet syyskuusta; Nämä upeat kengät kummittelevat jo unelmiamme!

Olemme myös kiinni viimeaikaisista ostoskanasta, nauttien perusteellisesti viime viikkojen paljastamista, joista vähiten olivat nämä uskomattomat Stuart Weietzman -saappaat Emdocista. Toinen kahden parin tapaus on parempi kuin yksi, olla varma! Couteddd rokkaa ehdottomasti hänen rockStud -arvonsa ja uudet lenkkarit ja Louboutin -fanit, joten Kate rakastaa näitä kimaltelevia kaunottareita Gatorpoohista!

Mitä korujen toivelistalla on tällä lomakaudella? Se on korurasian kuumin kysymys, ja sellaista, jota emme olleet ajatelleet, ennen kuin näimme tämän erittäin uskomattoman korvakorun Anita Ko: lta, jäsenen Neenabengalsin kohteliaisuudesta. No, tyttö voi unelmoida, eikö niin? Koru -laatikossa ollessamme aina kihlasormuksen säiettä nähdäksemme, mitä jäsenemme urheilevat ennen heidän erityisiä päiviä. Lilmountaingirl jakoi upean pasianssin, mikä tainnutus. Rakastimme myös terälehden yksityiskohtia Wanshinin renkaasta, ja meidän piti melkein tarttua aurinkolaseillemme tämän kauneuden ottamiseksi Lilianpc: ltä! Siellä on ihania renkaita, joissa on kaiken muotoisia ja kokoja, ja tässä säikeessä on runsaasti rakkautta, joten pysähdy ja kiinni usein!

Se sulkee toisen kierroksen. Odotamme tapaamistamme täällä ensi viikolla, kun juhlimme Roundup -vuoden yhden vuoden vuosipäivää! Emme voi odottaa aloittavani uutta vuotta tuomalla sinulle suosikki paljastuksemme, valokuvat ja keskustelut suosikkipaikastamme, The Purseforum! Pidä loistava viikonloppu ja viikko eteenpäin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.