Fendi juhlii OX -vuotta erityisellä kapselikokoelmalla

Lunar -uusi vuosi on tulossa nopeasti, samoin kuin Fendi on nykyinen tuotemerkki, joka esittelee vuotuisen kapselikokoelmansa OX -vuoden tapahtumassa. Kapselilla on vahvuus, päätös sekä kunnianhimoa, jotka kaikki ovat kiinalaisen tavan ja kulttuurin pilareita. Merkki suuresta tonnista rahaa ja onnellisuutta, tämän kokoelman tyypillinen säie on vahva punainen väri, joka koristaa RTW: tä, kenkiä sekä asusteita kaverille ja naisille. Kehitteelliset vinkit vaaleanpunaisista ja tuoreista kukista, jotka viittaavat kiinalaiseen tapaan, täydentävät täysin voimakasta punaista. Kukkia, jotka edustavat viittä siunausta: onnellisuus, suuri omaisuus, pitkäikäisyys, menestys ja harmonia, kuten vaaleanpunaiset luumukukka ja krysanteemit esiintyvät myös kokoelman tuotteissa.

Pussin suhteen kuuluisa peekaboo ja patonki on valmistettu tähän kapselikokoelmaan. Baguette on kuvattu uudelleen brodeerattuissa kankissa, joissa on monimutkainen FF -teema punaisella ja monimuotoisella vaaleanpunaisella sävyillä. Tästä täsmälleen sama Canvas FF -teema ilmestyy myös Fendin perinteisen pienen peekaboo -sisätiloihin, jota on saatavana sensaatiomaisen kardinaalin punaisella vasikanahkalla, kun taas uusi Peekaboo ISEEU on saatavana paljastamaan melko lapsen vaaleanpunainen nahkatasku.

Tuotemerkin pienimpiä uusia lisäyksiä ovat Nano Baguette vetoomus Satin Floral- tai FF -kankaassa sekä Pico Baguette vetoomus satiini -kukka- tai punaisissa brodeerattuissa mikrohelmissä. Erilaisia ​​RTW -kappaleita kulkevat laukkujen mukana, jotka kaikki yhdistävät erehtymättömän Fendi FF -logon lisäksi kokoelman punaisten ja vaaleanpunaisten sävyjen lisäksi. Fendi Lunar New Year Capsule -kokoelmaa tarjotaan valituissa Fendi -kaupoissa ympäri maailmaa sekä Fendi.com -sivustossa, samoin kuin ympäri maailmaa huhtikuusta 2021.

[Kuvia Fendin avulla]

Leave a Reply

Your email address will not be published.