Kymmenen vuoden 2015

näkyvää pukkorblog -viestiä. Purseblog -tiimi vie torstaina sekä perjantaina juhlimaan uudenvuoden hyvien ystävien kanssa sekä pidettyjä, mutta kuten monet ihmiset, katsomme samoin taaksepäin Vuoden aikana se on ollut. Vuosi 2015 oli PB: n monenlaisia ​​mielenkiintoisia vuotta, samoin kuin haluamme kiittää teille menemästämme meille, juttelemasta kanssamme sekä elintärkeää fonttityyliä ideoiden, tiedon ja inspiraatiota.

Maksamme varovaisen kiinnostuksen haluamaasi asioihin, ja emme halua varmistaa, että voimme tuoda sinulle paljon enemmän viestejä sekä suositusmateriaaleja, jotka löydät arvokkaita, ja alla on koonnut hienoimmat ponnistelumme 2015. Jos olet koskaan miettinyt, miksi säveltämme Chanelista niin paljon, olet löytämässä.

1. Korkein laukun opas: Chanel perinteinen läppäpussi
Katso koko julkaisu nyt
Siitä lähtien, kun julkaisimme ensimmäistä kertaa osto -oppaamme tähän rakastettuun perinteiseen laukkuun helmikuussa, melkein neljäsosa miljoonaa teistä on käyttänyt sitä referenssinä. Toivomme, että olet käyttänyt tietoja mennäksesi eteenpäin ja lisäät kauniita laukkuja kokoelmaan.

2. Chanelin kevään 2015 laukut ovat näkyneet kaupoissa, mukaan lukien uusi naispussi
Katso koko julkaisu nyt
Tänä vuonna Chanel ottaa sekä kulta- että hopeamitalit; Lukijoiden kiinnostus tuotemerkkiin saavutti kaikkien aikojen huippuluokan vuonna 2015, samoin kuin näyttää siltä, ​​että se ei vähene minkäänlaista aikaa pian.

3. Céline’s Summertime 2015 -kukkaroiden haku ja kustannukset ovat täällä
Katso koko julkaisu nyt
Se on saattanut olla muutaman vuodenajan, koska Céline -osuma oli kuin matkatavara, mutta se ei tarkoita, että kuluttajat eivät vieläkään napsauta tuotemerkin laukkuja vasemmalle ja oikealle. Jos hakukirjan kiinnostus on minkäänlaista osoitusta, Célinellä oli melko hyvä vuosi.

4. 10 asiaa vain kukkaro -harrastajat ymmärtävät
Katso koko julkaisu nyt
Purseblog on sijainti uutisille ja resursseille suunnittelijatarvikkeiden markkinoilla. Tietysti myös haluamme sen olevan sijainti, jossa muoti pitää ihmiset voivat sitoutua innostumiseen, vaikka muutama ihmisen jokapäiväisessä elämässään vain Älä saa sitä. Saamme sen, samoin kuin meillä on todisteita.

5. Onko Chanel keskeyttänyt suuren oston?
Katso koko julkaisu nyt
Aloimme ensin kuulla huhuja rakastetusta GST: n kuolemasta tammikuussa, samoin kuin valitettavasti emme ole silloin pystyneet poistamaan paljon. Laukkuja on edelleen vaikea löytää, mutta ovatko ne poissa? Se pysyy nähtävänä.

6. Tarkasta Chanelin esispreag 2015 -laukut, myymälöissä nyt
Katso koko julkaisu nyt
Muistatko, mitä sanoin siitä, että Chanelilla on valtava vuosi?

7. Korkein visuaalinen opas Hermès -laukkutyyleihin
Katso koko julkaisu nyt
Hermès on yksi maailman monista halutuista laukkubrändeistä, samoin kuin Ranskan koti mieluummin pitää monet sen machinaatiot suojattuna salassa. Koska haluamme demystifioida kaiken, mitä pystymme, kootimme visuaalisen oppaan siihen, mikä on Hermès -mallien maailmassa. Meillä on käynnissä oleva luettelo tyyleistä, jotka vaatimus lisätään, joten jos näet jotain muuta, jonka unohdamme, lisää se kommentteihin.

8. Mikä sopii: Céline Trio -pussi
Katso koko julkaisu nyt
Online -osto on tehnyt kätesi saamisesta tarkalle laukkulle, jota haluat paljon helpompaa, mutta se tarvitsee silti arvauksia, joita ei vaadita, jos pystyisit pitämään laukun käsissäsi. What Fites -sarjamme käsittelemme tätä huolta useista näkyvistä laukkuista, samoin kuin ensimmäistä kertaa, oli superopas Céline-triopussi. (Siinä on paljon enemmän kuin odotit!)

9. Korkein laukkuopas: Givenchy Antigona -pussi
Katso koko julkaisu nyt
Antigona on ollut olemassa jo pitkään, samoin kuin jotenkin sen suosio näyttää kasvavan jokaisen kauden aikana. Pitäen tämän mielessä koon laajan osto -oppaan rakastettuun laukkuun.

10. Maailman 10 suosituinta kukkaraa parhaiten
Katso koko julkaisu nyt
Haluamme arvioida kukkaro -maailmaa nyt samoin kuin silloin, samoin kuin teimme juuri sen kesän lopussa luetteloidessamme kymmenestä monista näkyvästä pussista suunnittelijamarkkinoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.