Ostat ensimmäisen suunnittelijapussi? Olemme saaneet sinut peittämään!

Huoli, joka minulta kysytään melko yleisesti hyvistä ystävistä ja kotitalouksista, on ”Mikä on ensimmäinen ensisijainen suunnittelijan ostokseni?”. Punnitsin juuri äskettäin Louis Vuitton Neverfull Ad -haittojen edut ja ystävän kanssa, samoin kuin keskustelun aikana tajusin päätöksen vakavuuden jollekin, joka ei säännöllisesti ostamaan suunnittelijatuotteita (ts.: Suurin osa tunnetuista ihmisistä). Kuuluvana pussblog -naapurustoon, olen usein pyyhkäisemässä suunnittelijapussien saamisen normaalisuuteen. Siitä huolimatta ymmärrän, että päätös ostaa valtavan lippukuraron ostamisesta on merkittävä vaihtoehto monille ihmisille.

Jos uskot parhaillaan ensimmäisen pääministerin suunnittelijapussin hankkimisesta tai jos olet markkinoilla lisätäksesi kokoelmaan, olen pyöristänyt pussialuettelon, jonka uskon olevan poikkeuksellisia vaihtoehtoja ensimmäistä kertaa ostajille.

Louis Vuitton siro MM (1 440 dollaria)

Lyön vetoa, että olet järkyttynyt siitä, että siro MM toimitetaan avoimen vaihtoehdon sijasta Louis Vuittonilta, Neverfullilta. Vuonna 2020 Neverfull on ilmeinen vaihtoehto ensimmäiselle suunnittelijapussille (se oli minun, joten ei koputtanut sitä mitä tahansa!). Uskon kuitenkin, että siro on loistava ja paljon erityisempi kukkarotyyli ensimmäiselle kohdalle Louis Vuittonin maailmaan. Hobo -pussit ovat myös nyt ihanteellisia, joten siro laukku on erinomainen tapa pysyä kuviossa ja ostaa samoin ensimmäinen ensisijainen suunnittelija käsilaukku.

Saint Laurent Lou Medium Monogram YSL Crossbody -pussi (1 250 dollaria)

Cam -laukku on poikkeuksellinen vaihtoehto ensimmäiselle ensisijaiselle suunnittelijan ostolle. Kustannustunnisteiden lisäksi on taipumus olla vähän alhaisempi, mikä voi auttaa minimoimaan tarrahakkin pitäen kyseisen ensimmäisen valtavan ostoksen, mutta tyyli on joustava ja parhaiten melko paljon minkä tahansa tyyppisille asuille. Kun toin taloon ensimmäisen nokkapussiini, en ollut varma tarkalleen kuinka paljon hyödyntäisin siitä, pääsen siitä pois, mutta se on nopeasti päätynyt olemaan yksi paljon käytettyjä tyylejä kukkarokokoelmaan. Rakastan tätä YSL -nokkapussia. Tassel -yksityiskohdat, tikattu nahka sekä vahvat laitteistot ovat sydämeni ohittamassa lyöntiä.

Prada Daino -sahanahkainen hobo (1 790 dollaria)

Koska olin vanha ymmärtämään, millaisia ​​muotoja ja suunnittelijoita ovat, Prada oli aina ollut tavoitteideni huippu ja unelmat suunnittelijapussille. Pidän mielessäni olevan korkealla laitoksella ja haaveilen siitä, että päädyin menestyväksi palvelusydinnöksi (mikä palvelu se oli, minulla ei ollut aavistustakaan), mutta huomasin aina, että unelmoin aina unelmoin käyttämästäni onnistuneen urani aikana onnistuneen urani aikana. Prada -laukku. Ehkä se oli pakkomielle paholaisesta käyttämästä Pradaa, mutta mielessäni menestyvä Lady Wear Prada, ajanjakso. Tämä upea Daino -hobo -laukku on paras osto kaiken tyyppisille muotia rakastaville, mutta on erityisen ihana perinteinen kaikenlaiselle suunnittelija -aloittelijalle.

Celine Little Cabas Phantom Carry (myymälä muotiphilen avulla)

Celinellä on paljon himoitavia pusseja, mutta olen merkittävä Fant-fantorin fani ensimmäistä kertaa kukkaroiden ostajalle. 1 850 dollarilla se on paljon kalliimpaa kuin paljon laukkuja tässä luettelossa, mutta se on kuitenkin perinteinen siluetti ja kantolaukku ei koskaan mene tyyliin. Puuttumatta hienoja logoja, tämä on erinomainen vaihtoehto minimalistiselle kukkaro -rakastajalle.

Mini Antigona -sokerinahka -laukku (1 790 dollaria)

Givenchy Antigona on rakastettu laukku kukkaroiden ystävien keskuudessa hämmästyttävä vaihtoehto jokaiselle henkilölle, joka pyrkii sijoittamaan huippuluokan käsilaukkuun. Pidän pienestä koosta, se voi muodostaa kaikki perusteet, mutta riittää silti riittävästi päivittäiseen käyttöön. The Antigona is famous as well as understood for its structured shape. In 2020 some colors are still backordered, so clearly this bag is still a fashion favorite.

Chanel Flap (Shop Chanel by means of Fashionphile)

As an avid buyer of the preloved market myself, don’t feel intimidated to get a bag from a high-end consignment shop. Minun neuvoni? Go with a trusted, verified seller. I personally have gotten rather a few purses off of Fashionphile as well as have had a great deal of success with my purchases each time. Take your time in researching as well as make sure to look at pictures as well as checked out with the description of the condition of the handbag. A Chanel bag is a no-brainer for a very first time purse buyer, however with the cost identify skyrocketing for a brand new one, I suggest getting a preloved Chanel! I really have made it a goal of my own to get a Chanel flap bag this year as well as I completely mean on going with the high-end resale market to get one.

Chloé Marcie tiny Crossbody satchel ($1,290)

Another purse classic, the Chloé Marcie tiny is one of my preferred bags. The Marcie is a contemporary day traditional as well as can work in any type of wardrobe. The tiny version is ideal on trend, making it a bEST -vaihtoehto ensimmäistä kertaa laukun rakastajalle. Marcie -laukku, joka on tunnistettava omassa riitissään, lentäen edelleen tutkan alla ilman logoja.

Gucci Neo Vintage GG Ultimate Messenger -pussi (980 dollaria)

Ensimmäinen pääministerin suunnittelijan ostaminen tai ei, olen hullusti tämän Guccin suloisen bittisaukun kanssa. Tämä Neo Vintage Messenger -pussi on alle 1000 dollaria, mikä on ensimmäistä kertaa ostaja. Tämä laukku sekoittaa Guccin kuuluisan monogrammin nahkaisen Gucci -logon tunnisteeseen. Gucci selittää tämän laukun kunnianosoituksena tuotemerkin historiaan, tarkoituksellisena nyökkäyksenä Guccin huippuluokan matkatavaroihin.

Louis Vuitton Néonoé (1 650 dollaria)

Kutsu minua puolueellisesti, Louis Vuitton on kuitenkin yksi mieluisimmista tuotemerkeistäni ensimmäistä kertaa pääministerin suunnittelijan ostajalle. Néonoé on Louis Vuittonin historialliset pussit vuodesta 1932, jotka alun perin luotiin tuomalla samppanjaa pulloja. Innokkaana LV-harrastajana ja rutiininomaisena samppanjan juomarina pidän nykyaikaisista kosketuksista, joita tämä laukku lisää talon kuuluisaa aloittamista huippuluokan matkatavarayrityksenä. Rakastan erityisesti perinteistä monogrammaa lisääntyneellä Poudrella.

Jos olet ensimmäistä kertaa kukkaro -ostaja, toivon, että tämä luettelo auttaa. Minun neuvoni? Älä ymmärrä ostoasi. Jos laukku puhuu kanssasi ja toimii sinulle taloudellisesti, valitse se ja pidä hauskaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.