Korkein laukkuopas: Dior Bobby Bag

Yksi merkittävimmistä laukkuista, joita viime vuonna saadaan selville, oli Dior Bobby, jonka Maria Grazia Chiuri paljasti Diorin syksyn 2020 kokoelmaan. Dior Bobby infusoi ikämätöntä nykyaikaisuutta nyökkäyksillä tunnettuihin kodin yksityiskohtiin. Nimen suhteen Christian Diorin rakastettu koira Bobby on saanut nimensä käytetty erilaisiin ilmeisiin ajan myötä Diorissa.

Vuonna 2020 lukuisat huippuluokan tuotemerkit lisäsivät sileän kompaktin pussin tarjontaansa, mutta tämän uuden laukkuaallon näkyvin on Dior Bobby. Bobby on jäsennelty hobo -tyylinen laukku, jonka määrittelee CD -nimikirjaimet, jotka istuvat soljen yläpuolella pussin edessä. Tuo solki sisältää yksinkertaisen magneettisen aukon, joka on saatavana puolikuun muotoiselle sisustukselle. Ulkopinta on melko hienostunut, helpoilla, mutta tyylikkäällä käyrällä, jotka mahdollistavat tämän laukun tyylikkään päivittäisen kanteen.

Jokainen koko (siellä on pieniä, keskisuuria ja suuria) sisältää täsmälleen samat tyyliset näkökohdat kuin seuraava, mikä on hyvä yhtenäisyydelle ja odotuksille yhdellä pussin suunnittelulla. Etuläpän aukko paljastaa sisäosan ensisijaisen osaston. Minun pitäisi huomata, että ensisijainen osasto ei kata pussin koko leveyttä, koska jäsennelty nahka leikkaa hiukan molemmilla puolilla, jotta laukku pysyy muodonsa pitämisen ja tarjoamaan todella ekstravagantin satulalaukun tunteen. Sisällä löydät pienen takataskua, mutta suurempi sisustuslokero on kuitenkin varastossa monia esineitä. Vielä yksi hyvä kosketus on, että pussin takaosassa on avoin tasku, joka kulkee koko mallin leveyden, yhdessä ’30 Montaigne’n allekirjoituksen kanssa, joka on kohokuvioitu nahkaa istuen puolivälissä ulkotasun välissä.

Jokaisella Dior Bobbylla on irrotettava hihna, joissakin versioissa on helppo nahkahihna, joka on säädettävissä, kun taas toisissa on Dior -vino brodeerattu hihna. Voit aina muokata hihnaa tämän laukun muuttamiseksi paljon räätälöitymmäksi versioksi sekä irrotettavaksi (ja säädettäväksi) hihnalle, myös tämän laukun kuljettamisen olkapään, ristikkäin tai käsin.

Kun tämä laukku päätyi nopeasti Dior -niitiksi, koti on jatkanut uusien luovutusten julkaisemista, jotka vaihtelevat materiaalin, värin, samoin kuin hahmottelevan samalla kun tarjoavat myös klassikoita. Alla on kattava opas Dior Bobbylle, mukaan lukien koot, hinnat, tarjottuja erilaisia ​​materiaaleja sekä laukun kanssa havaitut tähdet.

Osta koko Dior Bobby täältä
Dior Bobby -pussi

Esittely: Syksy 2020
Tällä hetkellä saatavilla olevat koot: pienet, keskisuuret ja suuret
Viimeisimmät kustannusten kasvu: N/A
Jälleenmyyjät: Dior-kaupat sekä Dior.com, Previdved: Fashionphile, The Realreal, Vestiaire Collective

Koot

Pieni Dior Bobby -pussi
Mitat: 5,6 ″ L x 7,1 ″ w x 2 ″ d
Hinnoittelu: 3 250 dollaria vasikannahassa ja vinossa kankaalla, 3 900 dollaria Shearlingissä

Keskipitkä Dior Bobby -pussi
Mitat: 6,7 ″ L x 8,7 ″ W x 2,4 ″ D
Hinnoittelu: 3 550 dollaria vasikannahassa ja vinossa kankaalla, 4500 dollaria leikkauksessa, 4 600 dollaria vasikannahkalla piiska -yksityiskohdilla

Suuri Dior Bobby -pussi
Mitat: 7,7 ″ L x 10,6 ″ W x 3.1 ″ D
Hinnoittelu: 4 100 dollaria vasikanahassa

Leathers sekä materiaalit

Vasikananahka

Dior vino jacquard -kangas

.

Shearling [/kuvateksti]

Yleiset ja vuodenaikojen värit

Musta laatikko vasikanahka

Kamelilaatikko vasikanahka

.

Tumma ruskean laatikko vasikanahka [/kuvateksti]

Beige laatikko vasikanahka

Latte -laatikko vasikanahka

.

Harmaa laatikko vasikanahka [/kuvateksti]

Cloud Blue Box -vasikkannahka

Denim sininen laatikko vasikanahka

.

Minttu ympäristöystävällinen laatikko vasikanahka [/kuvateksti]

Ruskea vino jacquard -kangas

Merivoimien vino jacquard-canvas

Kamelin leikkaus

Beige leikkaus

Laitteistot ja viimeistely

Antiikkinen kultapintalaitteisto

Vaihtoehtoiset näkymät

Julkkisfanit

Kat Graham

Marino Ruy Barbosa

Chiara Ferragni

Iza

Leave a Reply

Your email address will not be published.