12 asiaa Kaitlin haluaa napsauttaa joulurahallaan

, kun olen vanhentunut, olen myös saanut vähän käytännöllisempää rahalla. Ei niin käytännöllinen kuin minun pitäisi olla kuitenkin käytännöllinen. Minulla on taipumus säästää muutama joulurahani tai hyödyntää sitä aikuisten asioihin, kuten päivittäistavaroihin tai junalippuihin, joita 21-vuotias minua ei koskaan usko, mutta käytän myös muutamia siitä hoitamaan itseäni. Lomakauden jälkeen juoksemisen kaupoista lomajuhlia ja lahjojen tarjoamista, vähän hoita itsellesi on täydellinen tapa aloittaa vuoden! Vielä paljon parempaa on, että monet tuotteista, joita katsot itsellesi ostaessasi muita varten, ovat nyt myynnissä. Alla olen pyöristänyt 12 tuotetta, jota himoin juuri nyt.

Chloé Mily Medium laukkupussi
1 365 dollaria otteluiden kautta
Kytkin vain erilaisen Chloé -pussin supermyynnissä (pysy kuulolla nähdäksesi!), Mutta se ei estä minua haluamasta toista. Et voi todella mennä pieleen mustan laukun kanssa, voitko?

Saint Laurent Satin Bomber
1 196 dollaria Net-a-Porterin kautta
Minua kulutetaan silkkipommittajilla. Minulla on jo kolme – Ops – enkä tiedä miksi minun ei pitäisi lisätä kokoelmaani neljäsosa. Se on samoin Saint Laurent, joten se on tyyppinen ei-brainer, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Ugg adirondack ii vedenkestävä kenkä
180 dollaria Nordstromin kautta
Olen halunnut, että nämä talvikellot ovat tosiasiallisesti joka talvi viimeisen kolmen tai neljän vuoden ajan, samoin kuin en ole koskaan nähnyt niitä myynnissä! Nämä ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä että jos aion ostaa jotain tästä listalle joulurahani, se todennäköisesti on nämä!

Mac Clean Set
38 dollaria Nordstromin kautta
Kesäisin minulla oli vaikeuksia ihoni kanssa, samoin kuin tajusin, että se oli ollut pysyvästi siitä lähtien, kun pesi meikkiharjat. Monet heistä ovat myös vanhemmalla puolella, joten olen valmis korvaamaan ne ja aloittamaan uuden vuoden tuoreena. Tämä sarja on upea arvo viidelle harjalle, samoin kuin ne näyttävät myös melko istuvan työtasollasi!

Kehyskaapeli
85 dollaria Net-a-Porterin kautta
Se on tällä hetkellä tuskin NYC: n yhden numeron yläpuolella, samoin kuin olen edelleen talven ostamisessa. Olen kulunut papujen kanssa ja pidän tästä kaapeli-sidotusta kermaväristä.

Saint Laurent Sac du Jour
1 445 dollaria Saksin kautta
Minulla on ollut tämä pussi tutkallani, koska ymmärsin ensimmäisen kerran sen olemassaolosta, samoin kuin joka kerta, kun näen sen version myynnissä jonnekin, ajattelen melkein aina liipaisimen viimeisen vetämistä ja sen napsauttamista, kun niin kaikille.

Elizabeth sekä James Cleo -korvakorut
105 dollaria Shopbopin kautta
Minua on kulutettu lausuntokorvakoruilla keväästä lähtien, mikä on iso muutos minulta, joka aikaisemmin käyttäisi vain nastoja! Olen hitaasti saanut enemmän ja enemmän pareja, samoin kuin haluaisin lisätä tämän parin Elizabethista ja Jamesista kokoelmaani.

Nike Nikelab Air Force 1
83 dollaria Net-a-Porterin kautta
Tilasin nämä todella pari kuukautta sitten ja pidän heistä todella. Valitettavasti tuolloin sain lomakeskuksen kulumista tulevalle matkalleni Meksikoon, samoin kuin minulla ei ollut liiketoimintaa ostamassa kevyesti muista asioista, joita en tarvinnut, joten takaisin nämä menivät. Nyt kun he ovat myynnissä, vaikka en näe syytä hylätä itseäni!

Saint Laurent Black Velvet Mini City -reppu
1 030 dollaria SSENSE: n kautta
Olen tarkkaillut tätä jo jonkin aikaa, samoin kuin se on viimeisenä myynnissä. Se on vain niin keskustan mahtava ja ärtyisä parhaalla mahdollisella tavalla. Vaadin sitä.

Ulla Johnson Amina villapaita
340 dollaria Net-a-Porterin kautta
Pidän suuresta turtakaulasta, pidän suuresta kello-hihasta, samoin kuin mikä tärkeintä, en yleensä pidä vaaleanpunaisesta, mutta koska suoritan tässä tilanteessa, uskon, että vaadin tätä. Se ei ole mustaa, samoin kuin se toteaa jotain.

Fendi nuolen korostus aurinkolasit
324 dollaria Shopbopin kautta
Aurinko on tuskin loistanut päivinä, samoin kuin kesäaika, mutta minusta tuntuu, että vaadin näitä muistutuksena siitä, että lämpimämpiä päiviä tulee lopulta.

Stella McCartney Clirlitheat -kappaleet adidas
105 dollaria Net-a-Porterin kautta
Olen käynyt rutiininomaisesti yli 7 vuotta, joten päätöslauselmien tekeminen terveellisemmäksi ei ole koskaan todella tutkallani. Kuitenkin, kun unohdan miksi pidän juoksemisesta, uusien harjoitusvälineiden saaminen auttaa aina työntämään minut ulos ovesta. Nämä Climaheat -säärystimet ovat välttämättömiä New Yorkin tundran juoksemiseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.