Tällä hetkellä voit ostaa Hermès -pahvilaatikon, jolla on tuntematon sisältö 11 500 dollarilla

, jos sanoin sinulle, että Hermès tarjoaa 11 500 dollarin ainutlaatuisen kappaleen, jonka jopa hardcore birkin -addiktilla on vaikeuksia, uskotko minua? 11 500 dollaria on tuskin paljon kalliimpaa kuin Birkinin perustason nahkainen Birkin – se on numero, josta tavalliset Hermèsin kuluttajat eivät olisi järkyttyneitä. Haastava uskoa, eikö niin? etenkin tuotemerkistä, jonka asiakkaat ymmärretään heidän arvostavansa yksinoikeutta. Entä jos sanoisin, että potentiaalista ostajalle ei kerrota, mitä he ostavat ennen kuin se laskeutuisi heidän kuumaan käsiinsä? Yhtäkkiä kaikki on järkevää.

Hermès on käyttänyt Petit H Surping -nimistä ohjelmaa vuoden 2015 puolivälissä, jossa asiakkaat ostavat kuukausittaisia ​​salaisia ​​laatikoita sivustolta ilman vihjeitä, mitä heidän sisällään on. Aikaisemmin laatikot ovat sisältäneet esimerkiksi nahkavetoomukset sekä pienet tuotemerkin pienen H-linjan huivit, joissa hyödynnetään materiaalin romuja tuotemerkin muiden lisävarusteiden valmistuksessa hassujen, melko edullisten korujen valmistamiseksi. Yleensä laatikot tarjoavat melko nopeasti, samoin kuin onneksi uteliaasta keskuudessamme, ne ovat täysin palautettavissa, jos et pidä siitä, mitä sinulla on.

Maaliskuun puolivälissä laatikot sisältävät kuitenkin kaksi ainutlaatuista julkaisua yhdessä halvemman laatikon kanssa, jonka Hermès teki normaaliksi. Tarjottu vähiten kallis laatikko, mutta kaksi ainutlaatuista vaihtoehtoa, 4 525 dollaria ja vastaavasti 11 500 dollaria, on edelleen saatavana. Hermès -fanit ovat vitsailevasti esittäneet soittavan ystävällisen hengen puhelun, jolla on korkea luottoluokitusraja ostaaksesi yhden heistä ja antamaan ryhmän ymmärtää, mikä se on. Tätä pyyntöä ei ole nyt täytetty – molemmat laatikot tarjotaan edelleen tuotemerkin verkkosivuilla.

On haastavaa spekuloida, mikä jompikumpi valinta voi olla – Hermèsillä on suuri tuotelinja, samoin kuin suuri osa sen tuotteista on uskomattoman kallista. Molemmat tuotekuvaukset viittaavat siihen, että laatikoiden sisältö sopii sekä naisille että miehille, joten on jonkin verran epätodennäköistä, että jompikumpi on laukku, vaikka molemmat kustannukset sopivat yhdelle brändin kukkaroille.

Jos sinulla on nagging uteliaisuus ja aiemmin mainitut korkean luottoluokituksen rajan, voit noutaa jommankumman tai molemmat ainutlaatuiset laatikot Hermèsin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.