Mansur Gavrielin seuraava Restock on tänään klo 11

, jos yrität antaa erittäin vaikeasti löytää lahjan tänä lomakaudella tai lopulta lisätä haluttu laukku omaan kokoelmaan, sinulla on yksi A Paljon enemmän suuria mahdollisuuksia ennen joulua. Tänään klo 11 Eastern, Mansur Gavriel päivittää verkkosivustonsa täydellä tuotelinjallaan, ja voit napsauttaa yhden, jos toimit nopeasti. (Tunnen ihmiset, jotka ovat onnistuneet tekemään sen! Se voidaan tehdä!)

Niille teistä, jotka eivät ole koskaan osallistuneet Mansur Gavriel Hunger Games -tapahtumaan, näin se on aiemmin toiminut: Klo 11.00 brändin verkkosivusto palaa verkkoon täyslinjan palauttamalla. Ostajat rajoittuvat yhteen laukkuun henkilöä kohti ostamaan jälleenmyyjiä, jotka yrittävät päästä irtotavarana ja kääntää pussit eBayssa, joten on parasta pitää mielessä ennen ostoksia. Tämä palautus on syksyn 2015 kokoelmasta, sikäli kuin tiedän, joten villikortteja ei pitäisi olla liian paljon.

On myös hyvä idea olla varma mitä haluat, koska tilaukset Mansur Gavrielin verkkosivuston kautta on lopullinen. Jos se tekee sinusta hieman hermostuneita, kannattaa ehkä pyytää neuvoa oppajaltamme mihin muualle saadaksesi Mansur Gavriel Online Ideal -sarjan nyt; Monilla sen kauppiailla on paljon anteeksiantavampi palautuspolitiikka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.