Neutraaleilla väreillä on hetki

, jos olet tutustunut Bergdorf Goodman -sivustoon parin viime viikon aikana, olet ehkä törmännyt tämän kauden uusimmista käsilaukun trendistä: uudet neutraalit. Olen huomattava maanläheisten värejen kannattaja, ja olen odottanut kauan, että he tekevät virallisen paluun.

Olen iloinen voidessani sanoa, että päivä on vihdoin tullut – ainakin Bergdorf Goodman ajattelee niin, ja se on minulle tarpeeksi hyvä.

Valkoinen, khaki ja taupe, oi minun! Neutraalien elpyminen keväällä on myös minulle melko mielenkiintoista. En ole trendi -seuranta, mutta tiedän tarpeeksi tunnistaakseni tämän vuodenajan liittyy yleensä pastellin ylikuormitukseen. Olen kaikki satunnaisen vauvan sinisen tai poskipunapussin puolesta, mutta mielestäni ehdottomasti investointi neutraaliin värilliseen kukkaroon on älykkäämpi osto.

[SC_IC_AD1]
Vaikka suurin osa kokoelmastani on musta (tiedän, tiedän), olen ehdottomasti avoin lisäämään muutamia neutraaleja nahkatuotteita pakkaukseen. Tällä hetkellä tarkkailen Loeffler Randall Mini Flavia -kotelon yläkahvan laukkua. Se on pieni, edullinen ja tyylikäs. Mielestäni se toimisi myös täydellisenä seuralaisena brunssille tai kattojuhlaksi. (Kesä, kiirehdi.)

Toinen näkökulma on Oscar de la Renta trooppinen painatus silkki- ja nahkaketjun ristipussi. Tiedän, että se on askel ylös perinteisestä neutraalista, mutta huomaan olevani kiinnostunut kohti keltaista, kultaa, vihreää ja ruskeaa korostusta. En todellakaan kuluta 3000 dollaria ylöspäin mihinkään tällä hetkellä, puhumattakaan laukkuista. Mutta gal voi arvostaa etäisyydestä, eikö niin?

Mitkä laukut kiinnittävät silmällä tähän luetteloon? Oletko huomannut myös neutraalien äänien herättämisen tällä kaudella? Kerro minulle, etten ole yksin!

Wandler Hortensian iso vasikan yläkahvapussi (1 060 dollaria)

Fendi Mon Tresor -salf -kauhalaukku (1 890 dollaria)

Bottega Veneta Knot inrecciato Satin -kytkin (2200 dollaria)

Gucci Broadway Python -iltakytkinpussi (3 200 dollaria)

Danse Lente Phoebe Bis nahkakela-Top-laukku (495 dollaria)

Chloe Tess pieni nahka/mokkanahkakamera Crossbody -laukku (1 850 dollaria)

Prada Sidonie Saffiano Suuri olkalaukku (3 350 dollaria)

Stella McCartney Falabella Mini Raffia Tote Bag (875 dollaria)

Chanel-kameran kotelon lammasnahka ja kultainen sävyinen metalli (4200 dollaria)

Nro 21 NAPA -nahkalaukku (1 450 dollaria)

Loeffler Randall Mini Flavia Hard Case -kahvanpussi (295 dollaria)

Oscar de la Renta Trooppinen painatus silkki- ja nahkaketjun ristipussi (2 790 dollaria)

Saint Laurent Metallic nahka lompakkoketju (1 750 dollaria)

Danse Lente Mini Johnny Geometrinen nahka kauhapussi (430 dollaria)

Pikku Liffner Little Lady Lizard -ilmoitettu nahka Crossbody (490 dollaria)

Leave a Reply

Your email address will not be published.