Haluatko sen keskiviikkona: Fendi Silvana Flap Top Bag

Monet valinnoistani Want It keskiviikkona luokka ovat sekä eksoottisia että melko kalliita. Se on osa himokerrointa – me kaikki rakastamme jotain ja kaipaamme sitä hiukan enemmän, sitä enemmän se on ulottumattomissa. Ja niin paljon kuin rakastan Pyhän Graalin unelmaluetteloa, mieluummin kelluen todellisuuden pilvissä.

Colorblocking on valtava trendi keväälle ja se on edelleen vallitseva ensi syksyyn. Kun kaikki puhuivat värilökkeistä, olin innoissani siitä, että monet suunnittelutalot antavat meille käsilaukkuvaihtoehtoja, jotka sopivat trendiin koskaan niin täydellisesti. Fendi ei ole aina tutkallani, mutta heidän kevään 2011 kokoelmansa kiinnitti huomioni varhain.

Ja tänä keskiviikkona haluan lisätä Fendi Silvana -läpän yläpussin kevään vaatekaappiin.

Suunnittelu tulee tosiasiallisesti Fendi -arkistoista ja inspiroi myöhäistä italialaista näyttötähteä Silvana Mangano. Coloblocking on rohkea, mutta hienovarainen. Beige -kangas korvataan sinisellä, vihreällä ja oranssilla nahalla. Jokainen väri on neutraalilla puolella ja antaa pehmeän tunnelman kokonaispalettia.

Menevät ovat ylimitoitettuja hankalia muotoja, joihin olemme tottuneet näkemään ja ovat naispuolisia jäsenneltyjä laukkuja. Tämä Fendi -laukku sopii uuteen muottiin ihanteellisesti. Siellä on myös säädettävä olkahihna ja läpän yläosa magneettisen napsautuksen sulkemisella. Haluan ja rakastan tätä laukkua tänään! Ennakkotilaus Neiman Marcusin kautta 1 870 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.