10 asiaa jokaisen käsilaukun rakastajan on tiedettävä Chanel -läppäpusseista

Chanel Classic Flap Bag on kiistatta yksi muodin historian tärkeimmistä tarvikkeista ja sen luomisesta yhdessä sen 2,55 läppäpussin edeltäjän ja lapsen kanssa Laukun desendentti on täynnä historiallista muotituotetta. Pussista on myös paljon sekaannusta ja väärää tietoa, samoin kuin niiden yksityiskohtia, eroja ja alkuperää, joten pyrimme hylkäämään tai vahvistamaan, mitä voisimme.

Seuraavaksi olemme luoneet pohjamaalin, mukaan lukien hyödyllinen opas 2,55: n ja klassisen läpän välisiin eroihin, mikä tekee laukusta ”uudelleenlähetyksen” ja missä Coco Chanel sai inspiraationsa useille malleille paljon kuuluisia yksityiskohtia.

2,55 on alkuperäinen Chanel -kantolaukku

Coco Chanel loi ensimmäisen laukkunsa vuonna 1929, mutta kuten kaikki muut ylemmän luokan naisten käytettävissä aikakaudella, se oli käsin kannettava ja hankala. Helmikuussa 1955 (siis 2,55 ohjaaja) hän debytoi olkapää kuljetetun version ja muutti käsilaukun historiaa. Ensimmäistä kertaa oli hyväksyttävää, että naiset, joilla oli huomattava sosiaalinen asema, kuljettaa laukku harteillaan.

Signature Double CC -lukko debytoi vasta 80 -luvulla

On vaikea ajatella käsilaukamarkkinoita, joilla paljon Chanel-läppäpusseja ei korjaa lukittuvilla CC-lukoilla, mutta kunnes Lagerfeld lisäsi ne laukkuihin ja kehrätty klassisen läpän 1980-luvulla, Chanelin läppäpussit kantoivat logoa- logo- Ilmainen Mademoiselle lukita 2,55 läppäpussit pitävät tänään. Mademoiselle -lukko saa nimensä siitä, että Coco Chanel ei koskaan naimisissa.

Nahkahihna tuli myös myöhemmin,

Chanelin ensimmäisissä laukkuissa oli kaikki ketjut-hihnat, mutta tarina menee, että Coco subbed nahkahihnat, kun resursseja oli vähän; Chanel -läppäpussin historiassa on tullut ja mennyt useita erityyppisiä ketjuja. Klassiset läpät käyttävät kuitenkin vain nahkakuotettuja ketjuhihnoja, ja modernit 2,55-vuotiaat käyttävät vain kaikki ketjut hihnat.

2,55: n sisustus on inspiroinut orpoja

Tarkemmin sanottuna viininpunaisen nahkavarjo, jota on pitkään käytetty alkuperäisten läppäpussin (samoin kuin joidenkin klassisten läppien) linjaamiseen, valittiin Cocon ja hänen kollegojensa luostarioorissa käytettävien syytteiden pukeutuneiden virkapukujen takia, joissa hänet nostettiin.

Chanel -läppäpussit ovat velkaa useita inspiraatiota miehille

Chanelin allekirjoitus tikkaus oli väitetysti inspiroitunut miesten stable -käsiin käyttämät takit, joista Coco oli erityisen ihastunut. Myös Chanel on paljon viimeaikaisia ​​läppäpussin linjaa, Kid Bag, nimettiin ja inspiroi Cocon pitkäaikaisen rakastajan, Polo Player Kid Capelin.

2,55, klassinen läppä ja uudelleenlähetys viittaavat hieman erilaisiin asioihin

Chanelin läppäpussissa on yksi paljon hämmentävämpi taksonomia käsilaukun historiassa. Ensinnäkin, klassinen läppä viittaa läpän pussiin, joissa CC -lukot seuraavat suunnittelukentämiä, joita Karl Lagerfeld debytoi 1980 -luvulla. 2,55 viittaa erityisesti Coco Chanelin alkuperäiseen malliin Mademoiselle-lukkolla, mutta sitä käytetään tyypillisesti kaikenlaista termiä viitaten kaikkiin Chanel-läppäpusseihin, jotka käyttävät brändin standardirakenteita. Uudelleen julkaisu on vuoden 2005 versio 2,55: stä, jonka Karl Lagerfeld palautti alkuperäisen virkistyksenä. Teknisesti uudelleen julkaisut ovat vain niitä laukkuja vuodesta 2005, mutta termiä käytetään tyypillisesti helpon tapaan viitata kaikkiin äskettäin tehtyihin 2,55 -vuotiaisiin.

Kaksinkertaisen läpän ja yhden läpän välinen ero on tärkeä

Kaksinkertainen läpän/yhden läpän erotus on jotain näistä laukkuista, jotka välttivät ymmärrystäni pitkään, mutta kaivoin siihen ja jäsentin sen. Perinteisesti 2,55 s ja klassiset läpät ovat molemmat kaksinkertaiset läpän, mikä osoittaa, että niillä on sekä läpän ulkopuolinen sulkeminen että sisätilan läppälokero. 2,55 -vuotiaat ovat aina olleet tällä tavalla, mutta toisinaan klassisia läppiä on tehty tietyissä koossa, joissa on vain ulkopinta avoimella sisustuksella. Kun näin on, niitä kutsutaan yksittäisiksi läpiksi. Sikäli kuin voin kertoa, yksittäiset läpät lopetettiin pari vuotta sitten, ja kaikki 2,55 -vuotiaat ja klassiset läpät ovat nyt kaksinkertaisia ​​läppiä. Yhden läppä on kuitenkin edelleen saatavana jälleenmyyntimarkkinoilla.

2,55 läppäpussi maksaa vain 220 dollaria vuonna 1955

Vuonna 2014 Racked sukelsi syvään siihen, kuinka paljon Chanel -laukkujen hinnat ovat nousseet nopeasti vuosien varrella. Tavalliset nahkaversiot voivat nyt myydä vähittäiskauppaa jopa 6000 dollarilla; Tämä lisäys ylittää inflaation nopeuden vain vähän.

Piilotetussa vetoketjuosastossa on erityinen tarina

Yläläkan alla Chanel -laukkuissa on pariton pieni vetoketjulokero, jota et löydä pusseista, joilla on samanlaiset rakenteet muista tuotemerkeistä; Kun tarina menee, Coco piilotti sen sinne, jotta hänellä olisi salainen paikka kiinnittää rakkauskirjeitään. Hänellä oli tuolloin melko kova tapa.

Chanelin läppäpussit ovat melko kunniallinen sijoitus

Koska Chanel rajoittaa tarjontaansa, nostaa usein hintoja ja on pitkä historia ylellisyyttä suosikkina, Chanel -laukut ovat suosikki jälleenmyyntimarkkinoilla. Vaikeasti löydettävät kausiluonteiset versiot samankaltaisessa tilassa myydään usein heidän yläpuolellaHäntähinnat ja jopa varovasti käytetyt laukut tavallisissa nahoilla on taipumus pitää alkuperäistä arvoaan erittäin hyvin. Läpän pussilla on suhteellisen pieni riski. ilahduttanut ostoksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.