Memorial Day Special

Olen aina ollut vähän nainen, joka piti armeijan painosta. Sisarissani oli koko armeijan asu, saappaat hattuun, samoin kuin kodin ympäri jahtaavat minua ja lopulta laittaen minut vankilaan. Se imi. Erityisesti nyt, kun olemme sodassa, urheiluarmeijan tulostus näyttää tukenne ja kuten maallemme. Riippumatta siitä, mitä uskot sodasta, sinun on ymmärrettävä, että nämä kaverit ja siellä olevat naiset vaativat nyt kaikkea tukea, jonka voimme tarjota heille. Joten tajusin, että tämän muistopäivän vuoksi miksi ei esitetä joitain maamme, samoin kuin kaverille, sekä naisia, jotka ovat edelleen palvelevia.

Tänään on myös sitoutuminen hyvään ystävälleni Philille. Phil on suuri hyvä ystäväni, joka palveli maamme ja taisteli Irakissa. Hänellä oli onnekas, ettei se vain menestynyt hyvin, kun siellä on kuitenkin talon riskittömiä hyville ystävilleen että perheelleen. Koska olen pyytänyt häntä huutamaan sivustolleni, tajusin, että tänään olisi sitoutuminen häneen ja hänen palveluksessaan hyviä ystäviä. Phil on kertonut minulle monia tarinoita, osoittanut minulle monia kuvia ja ansaitsee paljon kunnioitusta sekä tunnustuksia siitä, mitä hän ja kaikki muut palvelevat ovat tehneet meille. Olen varma, että monet lukijan ymmärtävät jonkun, jolla on tai palvelee edelleen maamme, joten voit kiittää heitä ja haluaa heille onnea kommenttiosassa.

Ensinnäkin, miksi et esitä punaisia, valkoisia ja sinisiä Rolfs -amerikkalaisen lipun uutuuden kolikon kukkaron kautta. Tämä käsilaukku on valmistettu nahasta, jossa on tähdenmuotoinen vetoketju, takatasku sekä avainnipun. 15 dollarilla Rolfsissa tämä käsilaukku, joka osoittaa tukiasi maallemme, on täydellinen lisävaruste.

Nyt pääsen hauskaan osaan, koska naamiointi on todella minun juttuni. Käsittelemme sitä tyttöjen kanssa, naamiointi kaveri saa sinut hymyilemään. Univormu on aina mukava (varsinkin kun se ei ole katolisen instituutin univormu luokan koulusta- ugh). Kuten sanoin ennen kuin olen aina ollut armeijan camon fani, samoin kuin olen pudonnut enemmän kuin näiden MZ Wallace -laukkujen kanssa. Nämä pussit eivät ole vain minkään tyyppisiä pusseja; Ne ovat swank -suunnittelijapusseja, jotka urheilevat maassamme kauniisti suunniteltuun laukkuun. Kevään 2005 ketjukokoelmassaan MZ Wallace sisältää kolme camo -kuvioitua laukkua: Carlyle, The Roma, sekä New Yorkin laukku. Haluan keskittyä romaniin, koska uskon, että minkä tahansa tyyppisissä naisissa on täydellinen laukku, joka osoittaa tukea samoin kuin maamme, olematta samoin kuin monien naisten huipulla. Tämä laukku on perinteinen kukkaro -muoto, joka on valmistettu vaalealla autiomaa -naamiointilla tikattuna nylonkankaalla. Pussissa on ketjukahva, samoin kuin italialaisen kivikamman vilja -nahka. Muita pussin etuja ovat läppä kääntyvällä pidikkeen sulkeutumisella, suurella vetoketjutasulla, matkapuhelintaskulla sekä kahdella ylimääräisellä monikäyttötaskulla. Tyylikkäimman osan on, että tämä laukku on sekä vettä ja värjäyskestävää, mikä on hienoa kaikenlaiselle naiselle, koska käsittelevät sitä tyttöjä, emme ole täydellisiä. Tämä MZ Wallace Roma maksaa 240 dollaria, mutta jokaisen hinnan jokainen dollari on kuitenkin arvoinen.

Aleya Stares on tarjonnut meille rikkaan naiskokoelman, naamiointilaukun metallisilla pronssikoristeilla. Tämäntyyppinen sai minut nauramaan hiukan, jotta sitä kutsutaan rikkaiksi naiskokoelmiksi, mutta jälleen kerran tarkkaan tarkastaessaan laukkuja nimettiin Nicole, Jessica ja Pariisi. Todella todella hieno, kun uskot siihen; Nämä hyvin ymmärretyt naisille on annettu nimiä camo -laukkujen linjalla. Suosituin on Nicole Hobo naamioinnissa. Nicole -hobo on valmistettu nylonkankaan naamioinnista, joka on leikattu pronssimetallahasta sekä ekstravagantti kultalaitteisto. Tämä laukku pystyy istumaan mukavasti olkapäälläsi ja mittaa 18 ″ leveä pohjassa sekä 10 1/2 ″ keskellä pussin suljettuina ja 5 ″ syvyys. Voit ostaa minkä tahansa tyyppisiä rikas naiskokoelmia Internetissä Aleyassa, Nicole Hobo naamioinnissa on 200 dollaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.