Kate Spade Jubilee -raida Stevie Infant Bag

raidallisten, kirkkaiden vastasyntyneiden laukkujen suosio edelleen hämmentää minua, aivan kuten viimeksi säveltäin yhden. Huoleni edelleen: Eikö malli vaikeuta integroitumista moniin asusteisiin? Eikö uudet äidit tuntuisi hiukan enemmän kuin itsestään, jos ne tuovat laukkua, joka näytti siltä, ​​että he yleensä kantoivat, eikä laukkua, joka huutaa OMG -vaippoja?

Koska minulla ei ollut itse lapsia, tarkoitan, etten vain ymmärrä. Siitä huolimatta uskon, että Kate Spade Jubilee -raida Stevie -pikkulaukku voi olla iloinen väliaine siitä, mitä käskisin tyylikkääksi laukkuksi sekä kiireisiksi Paisley -kuvioiksi, jotka monet äidit näyttävät valitsevan.

Tämä laukku löytää loistavan tasapainon – sillä on rohkea, graafinen kuvio, joka näyttää curry -suosimisen uusien äitien kanssa, mutta se ei ole niin kiireistä kuviolla, että se näyttää edulliselta (mitä se ei ole, melkein 400 dollaria). Ainoa asia, joka tarjoaa minulle tauon, on kuvio – kuvaan, että pikkulaukua voidaan usein käyttää nesteiden siirtämiseen, samoin kuin en ole varma, että puuvillakangas olisi täydellinen materiaali vuototilanteessa. Hanki Nordstromin kanssa 395 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.