Hermès julkaisee Fortunio-laukun, samoin kuin voit ostaa sen nyt

Hermès-laukkuissa on paljon erityisiä asioita, mutta olen aina kiinnostunut heidän sulkemisistaan. Birkin, Medor, Lindy, työkalupakki – Hermès käsittelee yleensä kiehtovia mekaanisia sulkemisia, jotka sitten löydetään uudelleen muihin laukkuihin, joiden suunnittelijat ovat vähemmän taipuvaisia ​​tai kykenevät ruokkimaan sellaisia ​​kiehtovia metalli- ja nahkapisteitä. Laitteisto ei yleensä ole ensimmäinen asia, joka mieleen, kun Hermès tulee keskusteluun, mutta tuotemerkin on jo kauan ollut tarkastusten arvoinen. Tämä pätee ehdottomasti Hermès Fortunio -laukkuun, joka debytoi alkuperäisessä tyypissään 1930 -luvulla ja on juuri äskettäin päivitetty ja julkaistu uudelleen.

Fortunio on tilava päiväkytkin, jossa on kaksi ensisijaista osastoa, sekä päättäväisesti trimmauspinta, joka osoittaa minimalistisen taivutuksen, jota yleensä brändin tunnetuimmat laukut ovat. Kolmiosainen V-sulkeminen edessä on myös trimma, mutta se on kuitenkin suunniteltu hyödyllisemmin kuin luuletkaan: Käännä avata V: n oikea puoli, samoin kuin pääset pääsemään pussin kahden ensisijaisen osaston ulkopuolelle. Käännä ne molemmat saadaksesi pääsyn toiseen. Klo 11,4 ″ leveä, Fortunio tekisi erinomaisen päivälaukun, jos vain siinä olisi hihna. Kuten se on, se on kauniisti räätälöity ja taitava bit -kytkin, joka sopii parhaiten nykyaikaisempaan kahvaan naisiin, jotka lounaavat tunnelman.

Fortunioa tarjotaan nyt Hermèsin verkkosivuston kautta 5 900 dollarilla kolmessa värissä Evercolor -vasikannahkaa palladium -laitteistolla: Bordeaux, Blanc ja Orange unikko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.