Céline: n syksyn 2015 kiitotiepussit ovat brändin puettavinta viimeaikaisessa muistissa

, vaikka käsilaukut ovat varmasti keskeisiä Céline: n kasvulle, kannattavuudelle ja nousulle muotiteollisuuden arvovaltioiden markkinoiden kärjessä, brändi ei yleensä korostaisi laukkujensa liiallista Kiitotiellä vaatteiden keskittämisessä ja muutamassa muussa kausilaitteessa. Tämä tarkoittaa, että kiitotiepussit ovat yleensä outoja, mutta syksyllä 2015 ne olivat asteittain vähemmän outoja.

Ohjelmassa oli vain käsilaukku, jaettiin enimmäkseen kahteen luokkaan: värikkäitä, minimalistisia hoboja ja puettavia liivipusseja. Livipussit olivat käsitteellinen huomautus, johon olemme tottuneet, vaikka he tunsivat olevansa toiminnallisempia kuin suurin osa Céline-kiitotiekaukusta viime vuodenaikoina, vaikka ne olisivat kiinnostavia useimpien laukkujen ostajien kiinnostavia valtakunnia. Hobos toisaalta tuntui modernilta ja turmeltumattomalta; Ne eivät todennäköisesti ole asia, joka inspiroi matkalaukkujen joukkoja, mutta Céline-vaatteiden ystävät kauhistuttavat heidät varmasti.

Meidän on odotettava syksyn 2015 hakukirjoja, jotka debytoivat nähdäksemme mitä muuta Céline on varastossa, laukkuviisas, tämän vuoden jälkipuoliskolla.

<[Valokuvat Vogue.co.ukin kautta]

Leave a Reply

Your email address will not be published.