Loving Lately: The Gabriela Hearst Nina Bag

The Gabriela Hearst Nina Bag very first sprung up on the style star circuit back in 2016, as well as it has continued to pick up heavy steam as well as get traction ever since, Usein suositeltujen julkkiksesi ja muotivaikuttajien tuontia. Minulle tämä laukku ei tuottanut välitöntä ”Need It, halua sitä nyt” -reaktiota, kuten pussit niin usein, kuitenkin hitaasti sain arvostuksen tästä bittisestä naisesta.

Se on osa tehtävääni tarkastella, kantaa, valokuvia ja kritiikkikuormia päivittäin, joten ilmoitan sen, kun ilmoitan melko paljon, että olen nähnyt kaiken. Minulle tarvitaan paljon soittaa jotain ainutlaatuista tai erilaista, mutta Gabriela Hearstin Nina -laukku on juuri se. Se on toisin kuin mikään muu muotimaailmassa ihanteellinen nyt. Muoto, Gold Turnlock -laitteisto ja menetelmä, jonka laukku avautuu ja sulkeutuu, eroavat kaikesta mitä olen todella nähnyt.

Kasvattu kauniissa, pehmeässä vasikanahkalla, jossa on muodoltaan ruusu-kultaiset laitteistot, toisin kuin minkä tahansa muun ympärillä olevan pussin, Nina on showstopper. Tämä laukku antaa varmasti lausunnon – Ou on joko kaikki tai et ole ollenkaan.

Gabriela Hearst Ninaa tarjotaan monenlaisissa väreissä, mutta olen erityisen kulunut sammalekoivassa syksyllä ja talvella. Vaikka se näyttää pieneltä, se laajenee auki, samoin kuin pystyin pakkaamaan sen lompakkooni, korttikoteloon, matkapuhelimeen, aurinkolasiin ja muutamaan pieneen sekalaiseen esineeseen, kuten huulikiilto että sekä huulikiilto että hiuspidike. Sisällä pussissa on pieni tasku korttipaikoilla. Yleiset mitat ovat 6 ″ H x 9 ″ W, samoin kuin se laajenee kokonaan 11 ″ W: hen, kun se on auki. Rakastan tätä laukkua itse, yhden sieppaaminen ei ole helppoa! Et voi ostaa laukkua tavallisilla sivustoilla, kuten Net-A-Porter, samoin kuin Bergdorf Goodman, jotka tuovat muita Gabriela Hearst -tuotteita, mutta sinun on kuitenkin lähetettävä pyyntö suunnittelijan verkkosivustolla ja sekä Odota vuorosi sieppaamasta 1 995 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.