Hanki monimutkainen iltaan Alexander McQueenin

kanssa Alexander McQueen Iris -kallokytkin on yksi niistä laukkuista, jotka on aina nähtävä suurimmassa mahdollisessa valokuvassa; Etäisyydellä saatat erehtyä painettujen kankaan yksityiskohtaiseen kirjontaan, ja se olisi todellakin tragedia. Tällainen laukku voi näyttää hippi -käsityöprojektilta ilman erittäin varovaista kättä, mutta Alexander McQueen Spring 2011 otti kukkia ja perhosia ja joku onnistuu saamaan ne näyttämään kauniisti transgressiiviselta. Kalvon rinnastaminen herkillä kukilla on jotain, jonka vain McQueen voi vetää pois huippuluokan tavalla.

Olen yllättynyt siitä, että sanoin tämän, mutta olen melko iloinen siitä, että McQueenin lisävarustesuunnittelijat päättivät käyttää suuria, paksuisia kirjontoja hienon langan sijasta, joka olisi luonut kirjaimellisemman ilmeen kukille ja lehdille. Valmiissa ilmeissä on siihen käsitelty muistiinpano, joka jotenkin onnistuu olemaan kiinnostava syrjäytymisen sijasta, ja se tulee jollekulta, joka ei yleensä nautti taiteen ja käsityönäytteistä.

Tämä kytkin ei vain tarjoa ainutlaatuista ilta -ilmettä, vaan se yhdistyy erittäin hyvin Sarah Burtonin ensimmäiseen kiitotien kokoelmaan McQueenille, elinvoimaiselle, elintärkeelle vaatekappaleelle, jolla oli muoti kollektiivisesti hengittäen helpotusta brändin tulevaisuudesta perustajansa jälkeen 2010 Kuolema. Tämä kytkin ei ole vain mielenkiintoinen jatko yrityksen uber-menestyvälle laatikko-iltalaukulle, vaan myös lisäosoitus siitä, että tuotemerkki, jonka me kaikki tiedämme ja rakastamme, on edelleen erittäin lahjakkaissa käsissä. Osta otteluiden kautta UK 1912 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.